Rechtstreeks boeken 

Gasten een bijzonder en fantastisch verblijf bieden is ons uitgangspunt. Wil je bij ons verblijven dan is rechtstreeks boeken het fijnst; we kunnen je dan nog beter van dienst zijn.

Verblijven in weekend, tijdens vakanties vanaf 2 overnachtingen 

Om onze gasten een bijzonder en fantastisch verblijf te kunnen bieden, is reserveren in weekends, (school) vakanties, feestdagen en in de maanden april t/m augustus enkel mogelijk vanaf 2 overnachtingen. Inchecken op de dag van aankomst is mogelijk vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur en uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11.00 uur.

Kamerprijzen zijn inclusief ontbijt 

Weekdagen (ma. t/m do.): Archiefkamer € 115; Secretariekamer € 120; Bodekamer € 125; Burgemeesterskamer (suite) € 130.

Weekend + feestdagen: toeslag + € 10. Kamerprijzen gelden voor 2 personen; bij reservering voor 1 persoon -/- € 10.

Betaling en annuleringvoorwaarden  

Bij reserveren wordt aanbetaling gevraagd van € 50 per verblijfsdag. Tot 7 dagen voor aankomst is annulering kostenloos, aanbetaling wordt dan terugbeboekt. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassig op alle reserveringen en verblijf bij Het Raadhuys.

Cadeaubon voor verblijf bij Het Raadhuys 

Je partner, familielid of vriend(in) op een bijzondere manier verrassen? Een cadeaubon voor een verblijf bij Het Raadhuys is dan wellicht een mooi idee. Meer weten of een cadeaubon gekregen en je wilt graag reserveren, stuur even bericht of contacteer ons.

Reserveringsaanvraag 

Om eventuele misverstanden te vermijden is het goed te vermelden dat Het Raadhuys een 'adults only' accommodatie is; vanaf 18 jaar van harte welkom. Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. Streven is om elke aanvraag zo vlug mogelijk te beantwoorden. Mocht je binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 77 3074035.