Het Raadhuys  

Samen een fijne gebeurtenis vieren, iemand verrassen, even tot rust komen, aandacht voor elkaar. Wat je plan ook is, in Het Raadhuys - adults only - kun je heerlijk genieten, van de rust, de bijzonderheid! Reservering in schoolvakanties, weekends en periode juni t/m augustus, is enkel mogelijk voor minimum 2 nachten. Inchecken vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur; uitchecken tot 11.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Reserveren of kadobon aanvragen 

Wil je bij Het Raadhuys verblijven, dan vinden we het fijn als je rechtstreeks boekt. Kunnen je dan nog beter van dienst zijn.

En wil je iemand op een bijzondere manier verrassen met een gebaar, iets liefs dat bijzonder is. Dan is een kadobon voor een overnachting in Het Raadhuys wellicht heel passend. Vertellen je er graag meer over.

Kamerprijzen  

De Archiefkamer € 115; De Secretariekamer € 120; De Bodekamer € 125; De Burgemeesterskamer (suite) € 130

Prijzen zijn per overnachting voor 2 personen incl. ontbijt. Bij reservering voor 1 persoon incl. ontbijt -/- € 15

Betalingsvoorwaarden reservering  

Aanbetaling € 30,- per verblijfdag; restant via betaling (pin of contant) bij uitchecken. Annulering reservering op feestdagen, in schoolvakanties, weekends en periode juni t/m augustus is tot 7 dagen voor incheckdatum kostenloos; aanbetaling wordt dan terugbetaald. Daarbuiten geldt een kostenlose annulering tot 4 dagen voor incheckdatum.

Annuleringsvoorwaarden 

Op al onze reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier nalezen.

Goed om te weten  

We gebruiken de beschikbaarheidskalender van B&B Nederland, doch correspondentie verloopt via Het Raadhuys.