Rechtstreeks boeken  

Wil je bij Het Raadhuys verblijven, dan vinden we rechtstreeks boeken fijn. Op gebied van prijs, service en advies kunnen we je dan nog beter van dienst zijn. We streven er naar om elke aanvraag zo vlug als mogelijk te beantwoorden. Mocht je binnen 24 uur geen reactie van ons hebben, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 77 3074035.

Goed om te weten 

Wij zijn een kleinschalige accommodatie waarbij we onze gasten een nieuwe belevingsdimensie willen meegeven. Genieten, rust, thuis voelen, persoonlijke service zijn hierbij belangrijke elementen. Daarom is verblijven bij Het Raadhuys in juni, juli, augustus, tijdens weekends, (school) vakanties en feestdagen enkel mogelijk vanaf tenminste 2 overnachtingen. Het Raadhuys is een 'adults only' accomodatie is. Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Kamerprijzen (incl. ontbijt) 

Weekdagen (ma. t/m do.): Archiefkamer € 115; Secretariekamer € 120; Bodekamer € 125; Burgemeesterskamer (suite) € 130.

Weekend + feestdagen: toeslag + € 5. Kamerprijzen gelden voor 2 personen; bij reservering voor 1 persoon -/- € 15.

Betaling en annuleringvoorwaarden  

Bij reserveren wordt aanbetaling gevraagd van € 30 per verblijfsdag. Tot 7 dagen voor aankomst is annulering kostenloos, aanbetaling wordt dan terugbeboekt. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassig op alle reserveringen en verblijf bij Het Raadhuys.

Cadeaubon  

Een cadeaubon gekregen en je wilt graag reserveren, stuur even bericht of contacteer ons. Een aanbetaling is dan natuurlijk niet nodig.