Overnachten en verblijven aan de Maas in Limburg. 

Onze accommodatie - 4 kamers - biedt de perfecte combinatie van een klein luxe design hotel en de charme van een B&B.

Denk aan: comfortable design kamers, gezellige livings, een terrastuin met uitzicht op de Maas en een uitgebreid drankenassortiment. Daarnaast een veilige fietsenstalling met e-bike oplaadpunten, speciale leaflets voor ‘city hotspots’ in de regio en suggesties voor prachtige wandel- en fietsroutes. En tot slot: parkeren op het marktplein voor en nabij onze accommodatie, is gratis!! Houd er rekening mee dat Het Raadhuys een adults only accommodatie is, dat het meebrengen van huisdieren en/of nuttigen van zelf meegebracht eten/drinken in onze accommodatie niet is toegestaan en dat wij een minimumverblijf van 2 overnachtingen hanteren.

Reserveer direct bij Het Raadhuys 

Geniet van de vele voordelen zoals de beste prijzen, direct contact en meer keuze. Bij reserveren vragen wij een aanbetaling van € 75 per verblijfsdag; het restant is te voldoen bij het uitchecken. Annuleren is kosteloos tot 10 dagen voor aankomst, waarbij je aanbetaling wordt terugbeboekt. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen en verblijven. Als je binnen 24 uur geen reactie op je reserveringsaanvraag hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Kamerprijzen zijn incl. ontbijt voor 2 pers.  

Weekdagen (ma. t/m do.): Archiefkamer € 140; Secretariekamer € 140; Bodekamer € 150; Burgemeesterskamer € 150. Weekend + feestdagen: + € 10. Bij reservering 1 persoon: - € 15. Inchecken vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur; uitchecken uiterlijk 10.30 uur.

Beschikbaarheidskalender voor reserveringsaanvraag 

Invulling en maatregelen i.v.m. COVID-19 virus  

Voor de actuele uitgangspunten en regels voor personen die Nederland willen bezoeken, verwijzen we graag naar Rijksoverheid reizen en vakantie. Ons doel is om een zo comfortabel en veilig mogelijk verblijf voor iedereen te waarborgen.