De Burgemeesterskamer 

De Burgemeesterskamer is onze suite kamer; bij het binnenstappen ben je zeker verrast. Geniet van de luxe rain shower of het heerlijke design bad, het Auping slaapcomfort en het mooie uitzicht over de Terrastuin en de Maas.

Meer informatie

De Bodekamer 

In de Bodekamer zijn krachtige materialen gebruikt, in combinatie met een elegante afwerking. Stoer en verrassend met direct uitzicht over de Terrastuin en de Maas. De dubbele luxe rain shower en Auping slaapcomfort geeft je verblijf een nieuwe dimensie.

Meer informatie

De Secretariekamer 

De Secretariekamer is een knusse kamer met hoogstaand Auping slaapcomfort en luxe rain shower. We hebben lichte authentieke materialen gecombineerd met moderne accenten. Ook vanuit deze kamer heb je een mooi uitzicht over de Terrastuin en de Maas.

Meer informatie

De Archiefkamer 

De Archiefkamer kijkt uit over het historisch marktplein. Authenticiteit in combinatie met een moderne twist geeft deze kamer een bijzondere allure. De luxe rain shower, de ‘walk in closet’ en sfeervolle ambiance rondom het ingebouwde Auping slaapcomfort zorgen voor een mooie belevenis.

Meer informatie

Geïnspireerd? 

Direct boeken