Een bijzondere vergaderlocatie 

Het in het dorpscentrum van Kessel pal aan de Maas gelegen Raadhuys is een inspirerende omgeving voor vergaderingen en brainstormsessies. De ambiance van het historische voormalige gemeentehuis en het bijzondere design zorgen voor een duidelijk contrast tussen verleden en heden. Een bijzondere vergaderlocatie in het hart van Limburg die aanspoort tot nieuwe inzichten.

Vergaderarrangement à la carte 

Met vier designkamers en drie moderne ‘boardrooms’ biedt

Het Raadhuys de mogelijkheid om vergaderen en overnachten te combineren. Zijn er meer kamers nodig; geen probleem. Samen met partners (gelegen op loopafstand) kunnen we ons aanbod uitbreiden tot 13 kamers. Voor grotere groepen stellen we graag op basis van jouw wensen aantrekkelijke vergader-arrangementen samen.

Overzicht van onze 'boardrooms' 

De Ontvangstkamer  
12 tot 16 personen 

Zodra je binnenkomt ervaar je het bijzondere van De Ontvangstkamer. Een ruimte voorzien van alle faciliteiten. Mooi uitzicht op marktplein en de Maas. Naast vergaderen ook heel geschikt voor andere zakelijke bijeenkomsten, zoals jubilea.

De Raadkamer  
8 tot 10 personen 

De Raadkamer is een ruimte met uitzicht op de Terrastuin en de Maas. Voorzien van alle faciliteiten en een ambiance die zeker inspireert! Prima passend voor vergaderingen of andere zakelijke invullingen. Wat dacht je van een tijdelijke riante kantoorruimte!

De Loungekamer 
4 tot 6 personen 

Mooie ruimte waar je de authentieke souterrain gewelven van Het Raadhuys terugvindt. De Loungekamer is opgezet als een knusse 'living'. Heel inspirerende ruimte voor kleine groepen om te vergaderen of te 'sparren'. Voorzien van alle faciliteiten.

Een succesvolle vergadering hangt nauw samen met de vertaling naar de juiste 'setting'. Wij denken graag met je mee.

Overzicht van onze zakelijke faciliteiten als 'hand out'.