Wil je iemand verrassen, een fijn moment of gebeurtenis vieren. Behoefte aan een weekendje weg zonder kinderen of op zoek naar even rust. Samen, alleen of met vrienden. Wat jouw plan ook is, in Het Raadhuys kun je prima ontspannen. Wij zijn een accommodatie waar je alleen volwassenen begroet. De omgeving biedt tal van mogelijkheden om leuke dingen te ondernemen.

 

Het Raadhuys is te typeren als een design 'Hotebb': combinatie van een kleinschalig luxe design hotel met de gastvrijheid van een b&b. Ontdek het zelf bij een verblijf in onze accomodatie, in het voormalige gemeentehuis van Kessel. Gelegen midden in het dorp pal aan de Maas. Welkom.

Overnachten en verblijven is een inspiratie voor inrichting en sfeer 

De namen van onze vier kamers - De Burgemeesterskamer,

De Bodekamer, De Secretariekamer, De Archiefkamer - zijn bewust gekozen. Enerzijds om een logische ‘verbinding’ te hebben met de oorspronkelijke functie van het gebouw en anderzijds om een inspiratiebron te zijn voor de te kiezen inrichting en sfeer.

 

Daarnaast kun je gebruik maken van diverse livings en onze Terrastuin aan de Maas. In het Souterrain bevindt zich onze fietsenstalling met e-bike oplaadpunten.

Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten 

Het Raadhuys is meer dan een design B&B. Je kunt bij ons ook terecht voor vergaderingen, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. We hebben daar diverse mooie ruimtes voor in ons pand: De Raadskamer, De Loungekamer en De Ontvangstkamer. Kom gerust eens kijken!

Extra faciliteiten voor een bijzonder en aangenaam verblijf 

De Ontvangstkamer 

In de Ontvangstkamer met mooi uitzicht op de Maas en marktplein verwelkomen we onze gasten. Een sfeervolle 'living' waar 's morgens het ontbijt wordt geserveerd. Meer informatie

De Loungekamer 

Onze tweede 'living' de Loungekamer is ingepast tussen de oorspronkelijke booggewelven. Een knusse sfeervolle ruimte met direct toegang tot onze Terrastuin. Meer informatie

De Terrastuin 

Onze Terrastuin is onder architectuur aangelegd met veel groen en mooi uitzicht op de Maas. Heerlijk om hier in het zonnetje te zitten of te genieten van de buitenlucht. Meer informatie

Geïnspireerd? Dan misschien tot gauw!