Gasten die op zoek zijn naar verrassende elementen en inspiratie, maar ook waarde hechten aan kwaliteit, comfort en ‘hun eigen ding’ willen doen, zullen zich bij ons snel thuis voelen. Het idee was om onze gasten een volledig nieuwe belevingsdimensie mee te geven. En wel zodanig dat het zeer de moeite waard is er te verblijven, er terug te komen en er vol enthousiasme vrienden en kennissen over te willen vertellen. Uitgangspunt was identiteit, functie en geschiedenis van het gebouw op een bijzondere manier tot uiting laten komen in de diverse ruimtes.

 

Door de kracht van het gebouw te benutten en te versterken met historische details en bijzonder design is er een mooie en verrassende verweving ontstaan tussen oud en nieuw. Elke ruimte heeft zo zijn eigen persoonlijke identiteit gekregen. Het geheel is een unieke combinatie van kwaliteit, design en beleving geworden, hetgeen Het Raadhuys zijn bijzondere allure geeft.

Kim Peeters: bedenker en inspirator 

Onze dochter Kim - JKP Architects - heeft de centrale rol gehad bij het bouwkundig ontwerp, de ruimtelijke invulling en de styling. Ze heeft dit op formidabele wijze vormgegeven.

 

Het is fantastisch om samen met je eigen dochter alle ideeën te laten uitmonden in een goed doordacht plan en dit ook te realiseren. Het heeft ons veel gebracht; we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en hopen dat jullie het met ons eens zijn!